De wereld van het paard
De wereld van het paard

Op vooraad: Dagelijkse verzending: Dus snel geleverd!

Artikelnummer

 

EAN

 

€ 4,00
Prijs per 
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Er zullen op aarde nog maar weinig gebieden te vinden zijn, waar het paard nog in zijn oorspronkelijke vorm voorkomt. Het paard ruilde zijn onzekere vrijheid in voor vriendschap met de mens en een goede verzorging. Toch is het dier altijd nauw verwant met de natuur gebleven. Alle goede eigenschappen die de mens zo waardeerde, behield het. ZIjn kracht, snelheid en wendbaarheid kwamen de mens goed van pas. Zo werd het dier ingezet bij zware arbeid, bij veldtochten en als renpaard.

Het paard vroeger en nu, de ontwikkeling die het doormaakte en welke plaats het in onze samenleving inneemt. Natuurlijk krijgen verzorging en voeding in dit boek een ruime plaats. Paarde- en ponybezitters zullen het daarom ook vaal als naslagwerk raadplegen. Vooral de talloze kleurenfoto's zult u steeds weer opnieuw met genoegen bekijken.
Met recht de wereld van pony en paard in woord en beeld. Duidelijk, overzichtelijk en op de praktijk gericht. De natuur vlakbij huis in boekvorm. Want al hoort een paard bij de mens, het is puur natuur als het draaft in de wei. In boek kunt u dat zien en lezen...